Як відомо, гра Doom є найпопулярнішим шутером за всю історію відеоігор. Тому, на честь 25-річчя відомої гри від Джона Кармака, компанія Bethesda портували Doom і Doom 2 на Android-смартфони. Таким чином, обидві ці ігри можна завантажити в Google Play, вартістю 129,99 гривень кожна. До того ж ніяких лутбоксів, ніякої реклами або внутрішньоігрових покупок не буде.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що в честь виходу були опубліковані офіційні трейлери, в яких демонструється ігровий процес. На відеоролику можна побачити класичний шутер, в якому немає будь-яких значних змін, крім адаптації управління для сенсорних екранів. Гра містить всі додаткові епізоди, включаючи Thy Flesh Consumed.

Як у випадку з попередньою частиною, Doom 2 містить всі додаткові епізоди в честь 25-річчя. Тобто, вас чекає 20 додаткових рівнів. Крім того, присутній багатокористувацький режим на 4 гравців, а також кооператив, для тих, хто захоче пройти гру разом зі своїми друзями.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Слід підкреслити, що багато часу знадобилося Bethesda для випуску перших двох частин культового шутера на Android. Перший Doom вийшов на iOS в 2009 році і лише в цьому році були додані нові епізоди. Так що хапайте шотган і йдіть знищувати натовп демонів.

Нагадаємо, що Microsoft представила ігрову консоль Project Scarlett.

Як повідомляв портал Знай.ua, Шоптенко, Ломакін, Пивоварів та інші зірки поринули у світ віртуальної реальності.

Також портал Знай.ua писав, що PlayStation 4 віддають майже задарма.