Авторитетний інсайдер Ice universe опублікував знімок неанонсированного смартфона Samsung Galaxy Note 10+. Фотографія з'явилася на його Twitter-сторінці. Тепер ми дізнаємося, як насправді буде виглядати цей смартфон. Враховуючи, що до презентації залишилося буквально кілька днів, можна не сумніватися, що саме таким буде флагман від Samsung.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками
Показати ще

Тепер Знай.uа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Судячи по знімку, дизайн гаджета буде співпадати з тією інформацією, яка з'являлася про нього раніше. Однак на знімку все ще може бути зображений незакінчений макет, позбавлений комплектуючих всередині.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами інсайдера, фотографія флагмана південнокорейської компанії, була зроблена на iPhone XR 2019 року. У будь-якому випадку, варто дочекатися презентації.

Нагадаємо, що нейромережа навчили створювати джаз-музику. Експерти змогли навчити нейромережа з допомогою джаз-композицій створювати свою музику, причому в реальному часі. Її можна послухати, причому абсолютно безкоштовно. Подібних проектів ще не було в мережі, тому на цей звернути увагу точно варто.

Як повідомляв Знай.uа, смартфон Xiaomi Redmi Note 8 приємно здивує користувачів. Повідомляється, що гаджет отримає камеру на 64-мегапікселя, і це при тому, що смартфон буде вважати бюджетником. Знаючи цінову політику Redmi, смартфон точно не буде коштувати дорожче 300 доларів, так що смартфон вже став популярним до виходу. Враховуючи, що попередній смартфон до цих пір користується величезною популярністю, першу партію цього девайса розберуть всього за кілька секунд, так що смартфон відразу після презентації точно не вийде. У всякому разі для тих, хто живе за межами Китаю.

Також Знай.uа писав, що Google Pixel 4 обзаведеться крутий начинкою. Пошуковик вже підтвердив, що смартфон отримає функцію радара, що дозволить управляти іншими гаджетами віддалено.