Спочатку ютуб-блогер зібрав ПК по конфігурації схожий на майбутній PlayStation 5 і перевірив його в сучасних іграх. Слідом у мережі з'явилося багато суперечок про те, чи буде підтримувати нова консоль ігри з високою роздільною здатністю. Звичайно ж після перших тестів на продуктивність, користувачі відзначили, що нова консоль в 4 рази могутніше попередника. Тепер же експерти перевірили показники видекарт як в PS4 так і в PS5.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

ComputerBase на цей раз тестував новітню модель AMD RX 5700 (швидше за все вона з'явиться в PS5), засновану на архітектурі Navi і порівняв наскільки дана відеокарта могутніше попереднього покоління RX 590. Випробування показують, що продуктивність RX 5700 приблизно на 40% вище, ніж у RX 590.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тому, якщо графічне ядро від Navi, в PS5 видає 10,5 TFLOP/сек, це еквівалентно продуктивності архітектури Polaris (14,7 TFLOP/сек). При цьому PS4 Pro видає продуктивність 4.2 TFLOP/сек. І якщо вам ці цифри нічого не кажуть, можна сказати простими словами: PS5 у 8 разів могутніше за свого попередника, якщо говорити про відеокарту. Це означає, що за якість картинки переживати точно не варто. Правда, ціна в 1500 доларів за консоль може сильно вплинути на продажі консолі.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує перший в світі смартфон без отворів під камери і датчики в екрані. Це означає, що вже в 2020 році смартфони будуть мати прямокутний дисплей, без будь-яких отворів. Правда, це може позначитися на ціні, що не сильно радує публіку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bethesda знищила популярну гру Fallout 76. Повідомляється, що гра про апокаліптичному світі після великого оновлення почала працювати набагато гірше. І якщо раніше помилок у проекті було не так вже й багато, після оновлення їх стало набагато більше. Користувачі вважають, що до самого оновлення гра була більш цікавою.

Також Знай.uа писав, щокомпанія Xiaomi представила крутий шуруповерт за 23 долари. Звичайно ж, він має безліч крутих функцій, серед яких підсвічування, а також потужний двигун, який працює від акумулятора на 2000 маг. Його точно вистачить щоб закрутити кілька сотень шурупів в автономному режимі.