У березні минулого року компанія Xiaomi представила покращену версію свого флагмана - Xiaomi Mi MIX 2S. З тих пір вже вийшов Mi MIX 3, а Xiaomi Mi MIX 2S продовжує дешевшати. Зазначимо, що він помітно подешевшав , і це не може не радувати користувачів. Навіть на сьогоднішній день смартфон має отличніе показники продуктивності та якості камер.

Виробник вже неодноразово знижував вартість смартфона з виходом нових моделей. спочатку опустили ціну до $330, потім - до $290. А зараз у Китаї можна придбати Mi MIX 2S всього за $260. За таку ціну смартфон зможе собі дозволити абсолютно кожен.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, спочатку за флагман просили $528. Тобто зараз він коштує вдвічі дешевше стартової ціни.

Також з 1 серпня Xiaomi знизила ціни на смартфони Redmi. Наприклад, Redmi K20 Pro став дешевше на $45, Redmi Note 7 — на $30, Redmi K20 і Redmi 7 — на $15, а Redmi 7A — на $7,5.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.