Продажу AirPods і Apple Watch з кожним роком стають все більш результативними.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тім Кук відзначив, що підрозділ компанії компактних гаджетів перевершує по прибутковості більшість існуючих корпорацій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коментуючи фінансовий звіт Apple, Тім Кук розповів, що категорія цієї електроніки є головним драйвером зростання для компанії. Всього за рік, виручка від продажів Apple Watch і AirPods збільшилася на 50% — з 3,7 до 5,5 мільярда доларів. Це небувало високий показник. Звичайно ж, він буде тільки зростати, і у Apple є своя думка на цей рахунок.

Apple Watch встановили новий рекорд квартальної виручки і привернули мільйони нових користувачів. Більше 75% користувачів, які придбали Apple Watch в минулому кварталі, які раніше не користувалися ними. Це означає, що більшість власників носяться гаджетів від яблучної корпорації вирішили спробувати новинку від компанії Apple.

Найбільш продаваною моделлю смарт-годинників Apple як і раніше залишаються Series 4. Звичайно ж, підкупив широкий функціонал, і наявність ЕКГ.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.