У цьому році компанія Samsung кардинально переглянула політику щодо смартфонів початкового і середнього класу, щоб вони могли конкурувати з продукцією китайських виробників. Тепер блогери дісталися до смартфона Galaxy A50, і перевірили його на міцність, як це було з усіма сучасними флагманами.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Смартфон отримав задню кришку з голографічним ефектом, переливається різними кольорами. На жаль, корпус телефону виконаний з пластика, як і задня панель, яка нагадувала за зовнішнім виглядом покриття зі скла. Екран Galaxy A50 прикритий загартованим склом Gorilla Glass третього покоління. Тест з допомогою інструментів різної твердості підтвердив цей факт – для пошкодження скла потрібно докласти чималих зусиль. Однією з особливостей смартфона стала наявність сканера відбитків пальців на екрані. Він працює навіть при наявності сильних подряпин на дисплеї, так що за надійність цієї технології можна не переживати.

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При згинанні пластиковий корпус Galaxy A50 гнеться і навіть тріщить, але не ламається, а сам пристрій залишається повністю працездатним. Як підсумок, представник середнього класу від Samsung успішно пройшов знаменитий тест Зака Нільсона.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.