Користувач iPhone вирішив самостійно “відремонтувати” свій смартфон, однак ні до чого хорошого це не призвело – iPhone буквально вибухнув в його руках. Такого не очікував ніхто, навіть власник смартфона.

Як пише cultofmac, власник iPhone зауважив, що батарея в пристрої здулася. Однак. В сервісний центр він не звернувся, а вирішив самостійно його розібрати. Зазначимо, що після здуття акумулятора краще звернутися в сервісний центр. Така заміна акумулятора здійснюється на свій страх і ризик, з огляду на небезпеку літієво-іонних акумуляторів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато
Показати ще

Девайс вибухнув прямо під час процесу розбирання. Цей момент зафіксувала камера спостереження в приміщенні. За словами хлопця, батарея його iPhone вже була замінена, а роздулася вона під час зарядки.

Як бачимо на відео, пристрій не тільки вибухнув, але і загорівся. Тому такий "ремонт" може бути досить небезпечним.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.