В базі TENAA офіційно з'явився новий смартфон Nubia Z20, що дало можливість користувачам оцінити живі фото і повні характеристики прийдешньої новинки. Зазначимо, що гаджет отримає відразу 2 екрану.

В плані реалізації це нагадує той же двоекранний Nubia X 5G, який ZTE представили трохи раніше. За наявними фото можна зрозуміти, що в апарата потрійний модуль основної камери, а ось фронтальної на передній панелі не спостерігається. Втім, так навіть краще, так як немає сенсу додавати ще одну камеру, якщо задню можна використовувати як фронтальну, завдяки наявності другого екрану.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Вся площа зайнята 6,42-дюймовим OLED дисплеєм з HD роздільною здатністю. Назва процесора поки не розкривається, проте його тактова частота становить 2,95 ГГц, що може натякати на новий Snapdragon. Оперативної пам'яті на вибір три варіанти: 6, 8 і навіть 12 Гб.

Швидше за все, під капотом буде Qualcomm 855+, який є покращеною версією флагманського чіпа.

Презентація запланована на 8 серпня.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.