Google Chrome складно назвати найбезпечнішим браузером на ринку. Проте, компанія намагається все ж додавати купу нових функцій, які збільшать рівень безпеки користувачів. Правда, іноді компанія робить все навпаки.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В останній версії Chrome розробники Google додали функцію скорочення URL-адрес. Тепер браузер буде автоматично видаляти з них всі допоміжні елементи на зразок “www”, “http”, “https” і покажчиків на мобільну версію.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В компанії вирішили, що завдяки цьому нововведенню користувачам буде зручніше орієнтуватися в доменних іменах сайтів, на які вони заходять. Однак, такими спрощеннями користуються зловмисники, які можуть зробити фальшивий сайт, а в домені це відображатися не буде через спрощення.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.