Незабаром після анонса нової функції, яку Windows 10 “запозичить” у macOS з черговим оновленням, в мережі з'явилися перші подробиці про майбутню фішці популярної десктопної ОС. Інсайдер, який скористався функцією відновлення ОС з хмари розповів про особливості незвичайної технології.

Програміст з ніком Albacore вирішив випробувати роботу і запустив відновлення системи з хмари. Як не дивно, але при завантаженні скачується образ Windows 10 зі складанням 14393 R1, випущеної ще в серпні 2016-го. Судячи з усього, фішка далеко не нова ,а компанія просто відроджує вже існуючий, і можливо, провальний проект про який всі забули ще в 2016 році.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Тепер же такий тип відновлення системи Microsoft планує зробити доступним для всіх ноутбуків і десктопів. Приблизна дата релізу оновлення з даною функцією - другий квартал 2020 року.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.