Компанії Razer NIO об'єдналися для того, щоб випустити спеціальну версію електрокара ES6 Night Explorer Limited Edition. Він отримав яскравий дизайн від геймерського бренду і непогану начинку. Втім, автомобіль виглядає яскраво, і він точно не підійде для сімейних поїздок на пікнік.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Отже, це електричний позашляховик з фірмовим неоновим логотипом Razer зеленого кольору і підсвічуванням Chroma. Є система напівавтоматичного керування NIO Pilot і інтелектуальний помічник NOMI. Звичайно ж, Razer не могла не додати кілька крутих функцій, щоб залучити геймерів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За один такий позашляховик просять 67 419 доларів. Але таких машин обмежена кількість - всього випущено 88 електрокарів. ES6 Night Explorer Limited Edition представили на виставці ChinaJoy, незабаром стартують продажі в Китаї. Добереться автомобіль до інших країн — невідомо.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.