Конструкція крила російського важкого ударно-розвідувального безпілотного літального апарату (БПЛА) З-70 “Мисливець” могла бути запозичена у малопомітного ударного літака F-117 Nighthawk і стелс-дрона RQ-170 Sentinel виробництва США, пише The Drive. Схоже, у Росії більше немає ідей для розробки власної зброї. Звичайно ж, це неможливо приховати, і користувачі мережі запідозрили схожість винищувача США з російським аналогом.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Американське видання нагадує, що конструкції крил Із-70 “Мисливець” та F-117 Nighthawk схожі, а технології останнього могли потрапити в Росію через Іран, у розпорядженні якого є RQ-170 Sentinel, конструкція якого також сходить до F-117.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Навіть в США помітили підозрілу схожість цих двох літальних апаратів.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.