Компанія Electronic Arts запустила сторінку з зворотним відліком до анонса нової частини Need for Speed. Схоже, компанія налаштована серйозно, і незабаром покаже світові нову частина легендарної гри.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

EA поки вдається повністю приховувати подробиці нової частини Need for Speed. Раніше в мережі вже з'являлися чутки про те, що це буде ремастерінг Underground 2 або Most Wanted, однак нещодавно австрійський інтернет-магазин засвітив на своєму сайті гру під назвою Need for Speed: Heat. Тому є ймовірність, що нова частина саме так і буде називатися. Не виключено, що ця гра тільки для мобільного геймінгу. Втім, компанія давно не випускала нові ігри. Користувачі сподіватися, що цього разу компанія все ж зможе випустити гідну серію гри.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Більше ж подробиць ми дізнаємося лише через 2 дні. EA запустила сторінку із зворотним відліком, згідно з яким презентація відбудеться 14 серпня в 17:00 за київським часом.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.