Відношення Google до безпеки своїх користувачів ніколи не було особливо ревним. На відміну від Apple, пошуковий гігант завжди був готовий до компромісу, якщо мова йшла про використання конфіденційних даних клієнтів без їх відома. Однак, на цей раз все набагато гірше, і ось чому.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Механізм Google Chrome, який був покликаний приховувати факт використання режиму інкогніто від сайтів, виявився неробочим. Всупереч запевненням Google про те, що тепер перехід на приватний режим гарантовано не буде розкрито, деякі онлайн-ресурси знайшли спосіб обійти захист. Цю інформацію підтвердила газета New York Times, якій вдалося знайти пролом в роботі механізму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Проблема в тому, що компанія обіцяла користувачам справжній режим інкогніто, з просунутою захистом, яка не дозволить сайтів отримувати дані про користувача. Однак, все виявилося брехнею, так як хвалена система захисту виявилася просто марною.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.