Днями інсайдери повідомили про те, що презентація флагманів Huawei Mate 30 пройде не в жовтні, а у вересні - в якийсь із днів з 14 по 20 вересня. А тепер президент по розробці програмного забезпечення Huawei Ван Ченглу (Wang Chenglu) підтвердив точну дату релізу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повідомляється, що крутий флагман з четверний камерою представлять публіці вже 19 вересня. Крім цього, співробітник компанії розповів про деякі специфікації пристрою.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

По-перше, це флагманська однокристальна платформа нового покоління Kirin 990. По-друге, фірмова оболонка EMUI 10 на базі Android Q, яку представили тільки вчора. Це чудова новина для тих, хто хоче користуватися всіма функціями Android.

19 вересня повинні представити відразу дві моделі: Huawei Mate 30 і Mate 30 Pro. За чутками, їх обладнають різними діагоналями дисплеїв з OLED-матрицею, батареями на 3800–4200 маг з швидкою 55-ватної зарядкою, а також основною камерою з трьома або чотирма модулями. Топовому Mate 30 Pro ще приписують 50-кратний цифровий і 5-кратний оптичний зум. Про ціни інформації немає.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.