Компанія Google разом з дизайнером шрифтів Томасом Джокином розробила серію шрифтів Lexend, які повинні підвищити швидкість читання тексту.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Про це йдеться в блозі Google.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Схоже, компанії вдалося створити ідеальний шрифт, який буде легко читатися, збільшить швидкість читання для кожного користувача.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ці шрифти враховують друкарські фактори, такі як розмір і відстань [між літерами і словами], які, як сподіваються розробники шрифтів, поліпшать швидкість читання", - відзначили в компанії.

Серія Lexend складається з восьми шрифтів. Користувачі можуть вибирати стиль, який підходить їм. Шрифти доступні в Google Документах, Таблицях і Презентаціях. Цілком можливо, що пошуковик і далі буде впроваджувати ці шрифти в свої сервіси, включаючи Google Chrome.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.