Китайська компанія Xiaomi заявила про зниження вартості свого широкодюймового телевізора Xiaomi Mi TV 4S. Це пристрій з діагоналлю 75 дюймів представили в листопаді минулого року. І хоча телевізор і без цього продавався за копійки, виробник вирішив зробити сюрприз користувачам, і зробив знижку на бюджетний телевізор.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нова ціна. Під час презентації рекомендована вартість Xiaomi Mi TV 4S становила 1150 доларів (28 700 гривень). Зараз ціна знизилася майже вдвічі – до 693 доларів (17 300 гривень). Це означає, що з моменту старту продажів ціна впала майже на 11 тисяч гривень, що точно зацікавить користувачів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мова йде про зниження ціни в Китаї. Найімовірніше, зниження вартості станеться і на інших ринках.

Що стосується характеристик, він отримав 75-дюймовий дисплей в корпусі з алюмінієвого сплаву. Пристрій оснащений 64-бітної 4-ядерної однокристальних системою. Тут передбачено 2 ГБ оперативної і 8 ГБ вбудованої пам'яті.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.