Згідно зі скріншотами з Twitter і Reddit, YouTube експериментує зі зменшенням розміру відео на своїй домашній сторінці. Втім, це сподобається далеко не всім користувачам, враховуючи кількість щоденних юзерів.

Новий дизайн домашньої сторінки, показаний на зображеннях, досить сильно відрізняється від поточного. Відео більше не розділені на категорії, відображається менше роликів при прокручуванні, і мініатюри помітно збільшилися. Поки що користувачам не дуже подобається. Одні люди скаржаться, що великі ескізи ускладнюють перегляд головної сторінки, інші кажуть, що це сильно дезорієнтує. Втім, з часом це стане звичайною справою, оскільки будь-які зміни не сподобаються величезної частини аудиторії.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дизайн схожий на той, який використовується в мобільних пристроях. Однак, мобільна версія повинна відрізнятися від десктопної, так як розміри екранів сильно відрізняються.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.