Один з найбільших постачальників зброї Пентагону - Raytheon і німецький оборонний гігант Rheinmetall почали співпрацюють з Pratt & Miller Defense для розробки опціонально пілотованої бойової машини армії США.

Згідно із заявою, опублікованим Raytheon у вівторок, Детройтська компанія надасть інженерний аналіз, щоб бойова машина піхоти Lynx відповідала всім вимогам.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Pratt & Miller привносить екстраординарний інженерний досвід і знання в команду, щоб переконатися, що Lynx може витримати суворі умови бою”, - сказав Бред Барнард, директор Raytheon OMFV. "Наші війська заслуговують самої безпечної та передовий бойової машини, і це саме те, що ми доставимо.”

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що стосується танка Lynx - це гусенична бойова броньована машина наступного покоління, призначений для вирішення найважливіших завдань майбутнього поля бою. Повідомляється, що цей танк проводиться в США.

Повідомляється, що цей танк поставлять на озброєння вже в 2026 році.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.