На краудфандінге Xiaomi представлений новий електровелосипед HIMO C16, який можна назвати сімейним. Він має два сидіння, один з яких призначається для пасажира. Спереду передбачена зручна корзина для транспортування речей. Судячи по зовнішньому вигляду, він більше нагадує мопед. Правда, діаметр коліс не такий вже і великий, так що він стане в нагоді тільки для переміщення в межах міста.

Загальна вантажопідйомність становить 100 кг, при цьому вага самого велосипеда - 32,5 кг Це з урахуванням акумулятора на 12·ч, який для підзарядки потрібно витягувати з велосипеда. Так, вага трохи лякає, але така плата за електровелосипед.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Повний запас енергії забезпечує дальність ходу 55-75 км. Двигуна можна допомагати педалями, а можна просто скласти ноги на невелику підставку і насолоджуватися дорогою. Максимальна швидкість пересування — 25 км/ч. Таке обмеження стоїть у всіх велосипедах.

Велосипед обійдеться в 7200 гривень, що зробить його максимально доступним.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.