Керівник підрозділу Microsoft Xbox Філ Спенсер розкрив деякі характеристики ігрової консолі наступного покоління. Спенсер заявив, що вона буде в чотири рази швидше, ніж поточний Xbox One X. Відзначимо, що поки Sony готує до виходу PS5, компанія вже готова представити консоль нового покоління, яка стане головним конкурентом творіння від Sony.

Як зазначає Engadget, днями в інтерв'ю виданню Gamespot керівник підрозділу Microsoft Xbox Філ Спенсер поділився деякими додатковими характеристиками нового Xbox.

За словами Спенсера, графічний процесор Project Scarlett буде відтворювати ігри з частотою 60 кадрів в секунду, що є найвищим показникам для відеоігор. Крім цього, глава Xbox заявив, що наступне покоління консолі буде в чотири рази швидше завантажувати ігри, ніж поточна Xbox One X.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Втім, про ціну і про дату виходу поки немає ніяких даних. Швидше за все, консоль покажуть вже в наступному році. А цінник буде явно дорожче 500 доларів.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.