WhatsApp більше не випускатиме оновлення для застарілих операційних систем Android і iOS. Схоже, компанії невигідно підтримувати програми навіть на старих iOS, так що саме час від них відмовитися, враховуючи, що нова iOS 13 з'явиться на смартфонах вже в вересні цього року.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Це означає, що для встановлення на смартфон більш нової ОС не вийде яким-небудь чином використовувати WhatsApp. Пов'язано це в першу чергу з тим, що старі платформи недостатньо добре захищені, у зв'язку з чим розробники не можуть забезпечити високий рівень безпеки особистих даних. До того ж, це потребує багато ресурсів, що не завжди вигідно для компанії.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ще одна причина полягає в тому, що поступово цей месенджер переходить на нові API, а підтримки таких в старих платформах просто немає. Саме тому вже починаючи з 1 лютого 2020 року можливості використовувати дане ПО позбудуться власники смартфонів на базі Android 2.3.7 і iOS 7, або ж будь-яких інших старих ОС.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.