Невідомий інсайдер, який назвався співробітником Foxconn, опублікував список нововведень для айфонів 2019 року. Враховуючи кількість нової інформації, цьому інсайдеру можна вірити, нехай він і боїться за власну конфіденційність.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

1. Ємність акумулятора iPhone 11 Pro Max — 3969 маг.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

2. Чотири кольори: чорний, білий, золотий і темно-зелений. Задня панель виконана з матового скла.

3. Комплектна зарядка залишиться колишньою, на 5 Вт.

4. Задня потрійна камера реальна.

5. Вбудована пам'ять: 64, 256 і 512 ГБ.

6. Логотип iPhone зник з задньої панелі. І це чи не головне зміни в цьому році, крім потрійний камери.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

7. Фабрики в Гуандуні і Анькан Шенси займаються повномасштабним виробництвом темно-зеленого айфона, про якому раніше не було ніяких подробиць.

8. Двошарова материнська плата.

9. В смартфонах встановлений порт Lightning, ніякого натяку на USB-C, про якому раніше повідомлялося іншими інсайдерами.

10. Прибрали 3D Touch.

11. Немає сканера відбитків пальців під екраном.

12. iPhone SE не оновлять.

13. Спеціальне покриття навколо квадратної лінзи iPhone 11 для кращого поєднання з корпусом.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.