Boeing прискорює розробку системи для безпілотників ВПС Австралії (РАФ) до 2020 року.

Аерокосмічний гігант повідомив про закінчення розробки системи для песпилотников, які допоможуть беспилотнику ВПС Австралії Loyal Wingman піднятися в небо.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Boeing повідомили, що система майже готова, і інженери відчувають систему на випадок різних сценаріїв подій, щоб безпілотник міг вести розвідку при необхідності.

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Команда Boeing використовує свою лабораторію системного аналізу світового класу, розташовану в Брісбені, Австралія, для моделювання і моделювання критичних ситуацій на полі бою.

Компанія тестує систему на подібних безпілотниках на польових випробуваннях.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.