Виробник авто Chevrolet представив новий електрокар Menlo.

Новий електромобіль Шевроле динамічним силуетом і дизайном в цілому натхненний концептом Chevrolet FNR-X дворічної давності. У всякому разі, він виглядає сучасно. До раннього прототипу в зовнішності збереглося багато відсилань, але злегка змінилися пропорції, світлотехніка і бампери. Втім, це цілком очевидно, адже за 2 роки багато чого змінилося, в тому числі і тенденції.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Електричний кросовер оснащений 150-сильним мотором. Батарею неназваною ємності виробляє дочірнє підприємство SAIC, яка є партнером General Motors в Китаї. Запас ходу не оголошений, однак, такого заряду точно вистачить на 300 км без підзарядки. Так, це не рекордні показники, але і ціна буде явно нижче будь-якої моделі Tesla.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поки електромобіль Chevrolet Menlo заявлений ексклюзивом для китайського ринку, але міг би виявитися корисним і в інших країнах. У Піднебесній продажі стартують до кінця поточного року. Коли автомобіль з'явиться в автосалонах Європи - невідомо.

Нагадаємо, що компанію Apple знову змусять відповідати перед судом. На цей раз за голосового помічника Siri, який записував розмови користувачів, навіть коли ті не знаю про те, що Siri працює. Звичайно ж, Apple намагалася виправдатися тим, що таким чином отримані дані покращують роботу голосового помічника, але користувачів мережі і ця відповідь не влаштувала. тепер же Apple викликають у суд.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung недавно випустила смартфон Galaxy Note 10, який став прямим конкурентом iPhone XS Max. Крім крутий начинки, компанія прибрала з фаблета роз'єм для навушником 3.5 мм. Корпорація аргументує таке рішення тим, що це дозволило збільшити об'єм акумулятора. Насправді ж, обсяг вдалося збільшити лише на 2-3 відсотки, так що користувачі не оцінили зусиль компанії.

Також Знай.uа писав, що приложение Google Maps отримало круте оновлення.