Сайт Nokia Power User оприлюднив зображення нового смартфона Nokia 7.2. Гаджет представлений на них у захисних чохлах різного кольору. Корпус його на фотографіях виглядає дуже тонким, проте інформації про розміри і товщині його поки немає. Цілком можливо, що рендери не будуть відповідати дійсності, так що варто дочекатися реальних фото смартфона.

Судячи з витоку, пристрій отримає камеру в стилі старих моделей Lumia. На дисплеї буде крихітний каплевидний виріз під фронтальну камеру. Діагональ дисплея смартфона складе 6,2 дюйма, а в основу ляже процесор Snapdragon 660. Це означає, що гаджет не буде топовим, а значить, інноваційного що від нього очікувати точно не варто.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За попередньою інформацією, обсяг оперативної пам'яті смартфона складе 4 ГБ, а вбудованої - 128 ГБ.

Презентація пристрою очікується 5 вересня в Берліні на виставці IFA.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.