Відомий інсайдер Еван Бласс (Evan Blass) поділився в своєму Twitter зображеннями “розумних” супергеройське чохлів для Samsung Galaxy Note 10 Note 10+. Схоже, фанати Marvel тепер можуть спати спокійно, адже тепер для топових флагманів випустили офіційні чохли.

Аксесуари розроблено спільними зусиллями дизайнерів Marvel і розробників Samsung. Всі вони стилізовані під конкретного персонажа франшизи. На вибір представлені варіанти з Людиною-павуком, Залізним людиною, Капітаном Америкою і Дэдпулом. В бонус до суперпрочности і супердизайну, їх власники також отримають можливість змінити тему і шпалери пристрою на ексклюзивний стиль Marvel. Звучить це круто, але от за чохол доведеться все-таки заплатити чималих грошей.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Очікувана вартість складе приблизно 40 доларів США.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.