Переглядач Safari може похвалитися самими просунутими методами захисту користувачів від стеження. Однак ці технології ризикують зробити неможливим використання деяких інтернет-ресурсів. Схоже, яблучна корпорація сильно перестаралася, і тепер користувачі не можуть повноцінно користуватися всіма сайтами в мережі.

Нова політика безпеки Intelligent Tracking Prevention була впроваджена з движком WebKit, який використовується в Safari на macOS і iOS, а також в App Store, поштового клієнта Apple і в декількох сторонніх додатках для Linux. Цей протокол забороняє міжсайтового і приховане відстеження.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Проте, захист занадто суворо ставляться до такого захисту, і забороняють користувачам проникати на сторінки у мережі.

У число заборонених функцій входять кнопки “лайка” та інші віджети соцмереж, єдина система авторизації для кількох сайтів однієї компанії і, що цікаво, сервіси виявлення ботів і шахраїв. Тепер Apple доведеться терміново міняти всю систему, щоб уникнути відмови від сервісу користувачами.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.