Google за нами стежить, і від цього нікуди не дітися. Компанія фіксує наші пересування, пошукові запити і навіть наші розмови з іншими людьми чи з самими собою. Проте, за заявою Google, це не так вже й погано, адже дані не передаються в руки третім особам. Правда, тепер стало відомо, що Google пішла ще далі, і тепер стежить за користувачами навіть під час сну. Деяким користувачам здалося, що це вже занадто.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нещодавно на порталі Reddit розгорнулася дискусія щодо діяльності Google по збору даних користувачів. Багато її учасники прийшли в жах, коли дізналися, яким обсягом відомостей про них та їх особистого життя має пошуковий гігант. Втім, не секрет, що смартфони на Android можуть прослуховувати мова користувачів навіть проти їх волі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак бувало й таке, що смартфон, ймовірно, починав запис без будь-яких команд взагалі. Принаймні, деякі запевняють, що чули на записах своє сопіння або сонні голоси вимовляють досконалу нісенітницю. Це означає, що пошуковик прослуховує вас навіть під час сну.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.