В мережі показали новий патент від компанії Sony. Патент показує невідоме електронний пристрій від Sony. Міцна конструкція з різними точками підключення і вентиляційними отворами. Запуск Sony PlayStation 5, швидше за все , відбудеться в 2020 році 12 лютого в ході PlayStation зборів 2020. В ході 2020 року буде випущена нова консоль.

Втім, про ціну консолі поки говорити рано, але користувачі не готові викидати за консоль більше 500 доларів, враховуючи, що деякі ігри на момент релізу можуть коштувати і велике 50 доларів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що стосується патенту, він відноситься до класу 14.02, який включає “обладнання для обробки даних та периферійне обладнання”. Ігрові приставки також знаходяться в цій категорії. Тепер можна не сумніватися, що корпорація готова представити нову консоль.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.