У 2012 році Стасиор очолив команду розробників Siri, і, якщо вірити The Information (via The Verge), пропрацював на своїй посаді до травня 2019 року. Однак, його переманили конкуренти, і тепер Apple залишилася біля розбитого корита. В початку серпня Білл переступив поріг Microsoft, де зайняв посаду корпоративного віце-президента з технологій. Схоже, Стасиор бачить великий потенціал у компанії Microsoft, яка теж має свого голосового помічника, хоч і не такого крутого як у Apple. Втім, є куди рости.

За словами представника компанії, Стасиор очолить команду розробників штучного інтелекту. У той же час голосовий помічник Cortana буде розвиватися без участі нового корпоративного віце-президента, але це лише питання часу. В майбутньому, голосовий помічник обзаведеться своїм інтелектом, нехай навіть штучним.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Причина відходу невідома, але, за словами The Information, вплинути на звільнення могли кадрові зміни в Apple.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.