Як всім напевно добре відомо, на початку нинішнього 2019 року в продаж надійшов такий смартфон, як Xiaomi Redmi Note 7. Не секрет, що гаджет користується величезною популярністю і по сей день, а величезна кількість модифікацій дозволило користувачам вибрати підходящу для них версію гаджета, грунтуючись на характеристиках і ціні. 20 серпня 2019 року, компанія-виробник повідомила про те, що її новинці вдалося встановити шалений рекорд, якого ніхто не очікував. Справа в тому, що цей телефон виявився найуспішнішим за всю історію лінійки.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За трохи більше ніж півроку, тобто за станом на 1 серпня 2019 року, кількість проданих примірників Xiaomi Redmi Note 7 перевищила позначку в 20 млн штук. Такої цифри далеко не кожному смартфону вдається досягти, враховуючи, що цей гаджет хоч і бюджетник, але характеристики у нього дозволяє бути актуальним ще протягом декількох років.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Смартфон Xiaomi Redmi Note 7 зараз є одним з найбільш продаваних у світі, тому що він пропонує унікальне співвідношення ціни і якості.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.