Electronic Arts заглянула на сцену gamescom 2019, показавши геймплейний трейлер Need for Speed Heat. Цього чекали мільйони геймерів, які хочуть побачити гідне продовження серії NFS.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Розробники ще раз нагадали, що вдень гравці будуть брати участь в легальних гонках, а вночі заробляти репутацію і битися з поліцією. Копи вночі стають агресивнішими, тому не варто сподіватися на легку поїздку, як це було з правоохоронцями днем.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Втім, вночі будуть і нелегальні гонки, а копи будуть набагато зліший. В Heat також завезли тюнінг, куди ж без нього. З гри прибрали “Карти швидкості”, тому запчастини розблоковуються за гроші, отримані під час денних змагань. До того ж деякі деталі вимагають підвищеного рівня гравця. Притому кастомизировать дадуть не тільки машину, але і водія, нарядивши гонщика за останнім писком моди, аж до шкарпеток.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.