YouTube заблокував десятки відео з бійками роботів. Алгоритм порахував, що це “жорстоке поводження з тваринами”. Автор блогу на YouTube і ентузіаст робототехніки Ентоні Мерни одним з перших помітив видалення відео і припустив, що це може бути пов'язано з новим алгоритмом сервісу, в якому хотіли покращити розпізнавання жорсткого поводження з тваринами. Втім, рішення про видалення відео насправді незаконне, так як роботів у тварин прирівнювати некоректно, а ось правил, які забороняють бійки роботів по суті немає.

Канали, які розміщують відео з битвами роботів, отримали повідомлення з YouTube з поясненням, що їх матеріали порушують правила сервісу. В кожному повідомленні містилося посилання на один і той же розділ правил, в якому говориться, що на YouTube “заборонено розміщувати матеріали, що демонструють навмисне заподіяння страждань тваринам”. Компанії необхідно терміново вирішити цю проблему, так як відео продовжують віддаляться, що негативно впливає на популярність блогів сервісу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Правил, що забороняють бійки роботів, не існує, і представник YouTube повідомив виданню The Independent, що відеозаписи, швидше за все, помилково видалили.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.