За останні роки YouTube перестав бути звичайним “складом” відеороликів. Своїми можливостями для спілкування він багато в чому нагадує соціальну мережу - але саме одну з таких “непрофільних” функцій, що завоювала популярність серед користувачів, керівництво хостингу несподівано вирішив відключити. До речі, у Google часто закривають сервіси, і деякі з них відверто провальні.

Функція прямого обміну повідомленнями між користувачами Youtube з'явилася ще два роки тому. Але незабаром така можливість зникне - відповідно до публікації в розділі технічної підтримки сервісу, це відбудеться вже 18 вересня. Тепер же компанія хоче слідувати новим концептом, який дозволить обговорювати відео прямо під самим відео-матеріалом.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згідно з численних коментарів до новини, багато користувачів не в захваті від нової політики сервісу. Втім, Google вже готова закрити сервіс, але після закриття з'явиться оновлення програми.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.