Компанія Electronic Arts опублікувала повний список автомобілів, які будуть представлені у новій грі Need For Speed Heat від студії Ghost Games.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Запуск Need for Speed Heat запланований на 8 листопада 2019 року. Зараз же компанія поступово розсекречує подробиці, ніж підігріває інтерес до гри, яка стане основою для майбутніх проектів франшизи.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Втім, днями стало відомо про те, що автомобілі Toyota Supra не з'являться в грі. Компанія відповіла, що не хоче давати ліцензії на автомобілі тим іграм, які пропагують нелегальні гонки, які можуть призвести до сумних наслідків. У будь-якому випадку, в грі автомобілів і без них вистачить.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.