Вже у вересні Xiaomi повинна випустити новий флагман, якому приписують камеру зі 108-мегапіксельним основним датчиком. Ми "по старинці" називаємо його Xiaomi Mi Mix 4. Втім, варто зазначити, що компанії доведеться придумати нове ім'я для цього гаджета, так як ця назва вже “зайнято” іншою корпорацією, з якої навряд чи вдасться знайти компроміс. Тепер же інформатор під ніком Xiaomishka розповів інші подробиці про камеру смартфона.

Отже, крім 108 МП сенсора ISOCELL Bright HMX, камера Xiaomi Mi Mix 4 отримає ще два датчика. Це 16-мегапіксельний сенсор, ширококутний, а також 12-мегапіксельний перископный телеоб'єктив.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За чутками, цей флагман на деякий час буде не тільки першим, але і єдиним смартфоном з 108 МП камерою. Пізніше такий датчик повинен отримати сімейство Samsung Galaxy S11. І це не дивно, адже Xiaomi і Samsung спільно розробляли цю камеру, щоб перевершити Apple і Huawei.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.