До релізу нової версії мобільної операційної системи iOS 13 залишилося ще близько двох тижнів. Нагадаємо, презентація нових продуктів Apple запланована на 10 вересня. Як очікується, в цей день будуть представлені смартфони iPhone 11 і операційна система iOS 13. Звичайно, всі чекають виходу нового смартфона і ОС, але Apple вирішила не зупинятися на досягнутому, і вже випустила iOS 13.1 beta, яка є доопрацьованій версією iOS 13.

Судячи з усього, розробники Apple не встигають закінчити всі заплановані функції і можливості до терміну релізу фінальної версії iOS 13. Ймовірно, частина можливостей буде анонсована, а фактично з'явиться (або буде доопрацьована) вже з виходом версії iOS 13.1. Втім, раз вже вийшла бета-версія, тому незабаром вона стане доступною і для інших користувачів.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наприклад, функція AirPods Audio Sharing була доступна в декількох попередніх тестових збірках iOS 13. Однак вона може не з'явитися у фінальній версії iOS 13.0, так як значиться в переліку змін для iOS 13.1.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.