Месенджери Telegram один з користувачів анонімно опублікував “живі” фотографії майбутнього флагмана компанії Google – Pixel 4 або Pixel 4 XL.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Можливо, це був один із співробітників Google або оператора Sprint, так як на картинці видно, що апарат підключений до мережі мобільного цього американського оператора. Схоже, саме таким і буде смартфон від пошуковика. Втім, гаджет покажуть вже в листопаді, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дизайн відповідає раніше викладеним в інтернет рендерам і відео. Задня кришка виконана з чорного глянцевого скла – компанія відмовилася від звичного поділу панелі на дві ділянки. У верхньому лівому куті в квадратному блоці розташувалася основна подвійна камера з сенсором на 12 Мп і телеоб'єктивом на 16 Мп. Під двома сенсорами – спалах. Схоже, компанія вирішила додати ще один об'єктив, так як iPhone XI отримає відразу 3 камери на задній панелі.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.