Фахівці компанії Google виявили небезпечну уразливість в операційній системі iOS, яку протягом двох років хакери використовували для самої масштабної атаки на користувачів iPhone. Про це йдеться в офіційному блозі Google. Схоже, у Apple тепер серйозні проблеми, так як хакери зламали смартфони користувачів впродовж двох років.

Повідомляється, що метою хакерів були пристрою з системами iOS 10-й і 12-й версії. Користувачам гаджетів досить було зайти на заражений вірусом сайт, після чого зловмисники отримували доступ до його геолокаціі, повідомлень і файлів. Звичайно ж, такі зломи здійснювалися без відома власника смартфона.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

хакери Також віддалено могли впровадити спеціальну програму, яка відкривала доступ до сертифікатів безпеки і дозволяла читати листування в месенджерах WhatsApp і Telegram.

Компанія Apple вже в курсі цієї проблеми, і протягом тижня помилка повинна бути справною.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.