У Китаї відбулася презентація першого телевізора бренду Redmi - Redmi TV. Пристрій представили в одній модифікації з діагоналлю 70 дюймів. Звичайно ж, користувачів підкупить круті характеристики і рекордно низька ціна.

Redmi TV оснащений 70-дюймової панеллю Ultra HD з роздільною здатністю 4K і підтримкою розширеного динамічного діапазону. Виробник стверджує, що площа такого екрану на 60% більше у порівнянні з 55-дюймовими моделями. Оптимальною відстанню для отримання максимального задоволення від перегляду контенту на новому телевізорі є 1,9-2,8 метра. Цього більш ніж достатньо для комфортного перегляду фільмів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Всередині новинки встановлений чотирьохядерний процесор Amlogic з частотою 1,5 ГГц і інтегрованою графікою Mali-450 MP3. Заявлена підтримка Dolby і DTS Audio–HD. Об'єм оперативної пам'яті складає 2 ГБ, а вбудованої - 16 ГБ.

Зазначимо, що за телевізор попросять всього 500 доларів.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.