Прийдешній позашляховик Audi RS Q8 побив рекорд кола на трасі Нюрбургрінг серед серійних позашляховиків.

В день зйомок популярного блогера Чароудина в Нюрбургринзі 21 серпня він побачив кілька автомобілів різних виробників, включаючи Porsche, Mercedes і Audi. Керівництво траси дозволяє виробникам зарезервувати трек по середах для тестування, щоб допомогти в розробці автомобіля і встановити час кола.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Чароудин використовує розумну техніку для відстеження часу проходження кіл під час цих заїздів в середу, які, як він стверджує, дозволяють прогнозувати час з похибкою в 1 секунду від офіційно опублікованого часу.

Використовуючи цей метод, Чароудин стверджує, що RS Q8 встановив час кола 7 хвилин 47 секунд, що на 2 секунди швидше, ніж у нинішнього рекордсмена Mercedes GLC63 AMG S. Втім, такі показники має підтвердити керівництво траси. Саму поїздку вдалося зняти на відео.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.