Компанія Bugatti опублікувала відео розгону гіперкара Chiron по випробувальному треку Ера-Лессен в Німеччині. Завданням гіперкара було пробити поріг в 300 км/год, і він успішно з нею впорався: Chiron Sport зміг розігнатися до 304,77 миль/год або 490,48 км/год! Зазначимо, що на сьогоднішній день це абсолютний рекорд, і інші автомобілі не можуть похвалитися такими результатами.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що рекордний Chiron Sport побудований Bugatti разом з фахівцями з гоночним шасі з фірми Dallara і шинниками з Michelin спеціально для цієї задачі – подолати поріг в 300 миль/год. Зазначимо, що до заїзду компанії готувалися майже півроку, так що тут не все так просто.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Bugatti відмовилися від зайвих елементів на кормі гіперкара, щоб максимально знизити повітряний опір, а також забезпечили Chiron Sport системою автоматичного керування величиною дорожнього просвіту – знову ж заради оптимізації аеродинаміки.

Відомо, що автомобіль став “одномісного”, а на пасажирському місці розмістили комп'ютери і необхідну електроніку.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.