Незадовго до очікуваного анонсу авторитетний інсайдер Роланд Квандт опублікував перші якісні рендери смартфона Sony Xperia 2. Відразу відзначимо, що компанія вирішила випустити топовий флагман. У мережі з'явилися перші реальні знімки майбутньої новинки і ключові технічні характеристики флагманського гаджета.

За даними джерела, смартфон отримає дисплей зі співвідношенням сторін 21:9 і мінімальними бічними рамками. Так, судячи по зовнішньому вигляду, він буде трохи витягнутим. На задній кришці пристрою знаходиться потрійна основна камера, на бічній грані - інтегрований в кнопку включення сканер відбитків пальців і виділена кнопка затвора камери. Однак, досі невідомо, чому компанія так і не запровадила сканер відбитків пальців в екран.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Очікується, що смартфон буде представлений в чорному, синьому і червоному кольорах корпусу. По частині технічних характеристик гаджету приписують процесор Snapdragon 855, не менше 6 ГБ оперативної пам'яті і вбудований накопичувач об'ємом 128 ГБ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що презентація відбудеться вже 6 вересня, а ось що стосується цінника, компанія попросить за гаджет чималу суму.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.