Соціальна мережа Facebook обговорює можливість введення нововведення. Воно може серйозно змінити звичний принцип роботи. З'явиться новий інтерфейс, де буде відсутній лічильник лайків під публікаціями, а точніше, де лічильник лайків і реакцій буде прихований від усіх, крім самого автора посту. Про це пише представник компанії.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Так, у соціальній мережі підтвердили існування проекту нового дизайну після того, як інсайдер і експерт з мобільним додаткам Джейн Манчун Вонг виявила згадка відповідної функції в коді нового додатка Facebook для Android. Однак, в соцмережі уточнили, що тестування нового дизайну ще не почалося.

За задумом розробників, лічильник лайків і реакцій буде приховано від усіх, крім автора. Список користувачів, які лайкнули пост, залишиться доступний, але число цих людей буде приховано.

Можливо, сховавши лічильник лайків, Facebook може збільшити активність користувачів: вони будуть активніше писати нові пости і ділитися фотографіями Facebook, не переживаючи про малу кількість лайків, адже цього ніхто не побачить. Також це повинно позитивно позначиться на залученості і призвести до збільшення часу, який користувачі проводять в соцмережі.

Нагадаємо, що популярна соцмережа раптово перестала працювати.

Як повідомляв портал Знай.ua, творець Apple передрік долю компанії.

Також портал Знай.ua писав, що голлівудських зірок обдурив Instagram.