Компанія LG запустила продажі свого нового телевізора з величезною навіть за сучасними мірками діагоналлю 88 дюймів (2,2 метра). Однак, телевізор має більш цікавих специфікації, про які ми зараз розповімо.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Головним нововведенням телевізора є технологія 8k, яка приходить на зміну 4к. Насправді, мова йде про кількість пікселів, які виробник вміщує на дисплей екрану. В даному випадку, виконаного за технологією OLED. Втім, контенту з 8K-форматом не так вже й багато на сьогоднішній день, так що це не такий вже й великий плюс, а от платити за неї доведеться чимало.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повідомляється, що телевізор буде продаватися за ціною в 42 тисячі доларів, що трохи більше 1 мільйона гривень за нинішнім курсом.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.