Компанія Raytheon Co, один з найбільших в світі виробників зброї повідомила, що займеться розробкою системи управління для гіперзвукового зброї великої дальності (LRHW). Звичайно ж, ця система призначена для армії США.

Розробку пообіцяли закінчити вже до 2023 році.

Компанія Raytheon побудує і поставить підсистеми управління, приведення в дію та кондиціонування енергії, яке дозволяє управляти гіперзвукової ракети.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Гіперзвукова зброя дасть армії США величезна перевага на полі бою. До того ж, збити з курсі таку зброю практично неможливо, якщо врахувати, яку швидкість розвиває ракета.

Гіперзвукова зброя здатна літати зі швидкістю, що в п'ять разів перевищує швидкість звуку, і працювати на різних висотах, що робить його унікальним серед інших ракет з балістичною траєкторією.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.