29 серпня Apple розіслала журналістам запрошення на щорічну вересневу презентацію зі слоганом “тільки завдяки інноваціям”. Захід пройде 10 вересня в “театрі Стіва Джобса” у новому кампусі компанії. Ми зібрали всі дані і витоку про те, що Apple покаже користувачам в цьому році.

Нові iPhone. Головним анонсом презентації традиційно стануть нові моделі iPhone. У цьому році Apple випустить три версії: дві в основний лінійці з OLED-екранами і оновлений XR з LCD-дисплеєм. Журналісти та інсайдери поки не визначилися з точною назвою нових айфонів. Правда, про функцію для смратфонов говорити поки рано. Швидше за все, вони будуть за типом iPhone 11, iPhone 11 XS і iPhone 11 XS Max.

ЗМІ та аналітики сходяться на думці, що в нових моделях Apple зробить серйозну ставку на камеру. Згідно численним витокам, основна лінійка вперше отримає потрійну камеру, а iPhone XR - подвійну. Ну і новий чіпсет A 13 покажуть, який запровадять нові смартфони.

Apple Watch в титані. Судячи з документами, поданими в Європейське економічне співтовариство (ЄЕС), Apple підготувала чотири нових моделі Apple Watch. Однак невідомо, чи це годинники нового покоління або поточного, але з інших матеріалів. Швидше за все, деякі з них з'являться у титановому корпусі, що підніме підсумкову ціну на пристрої.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Швидше за все, з'явиться і нова WatchOS 6, яка змінить інтерфейс для гаджетів.

Відстеження особистих речей. Одним з головних анонсів майбутньої презентації може стати система трекінгу особистих речей від Apple. Журналісти впевнені, що її покажуть майже напевно: деталі роботи системи знайшли в одній з внутрішніх версій iOS 13. Звучить це цікаво, але як це буде насправді - покаже час.

Зовні трекери будуть виглядати як невеликі ярлики, які можна прикріпити до будь-якого предмету. Вони будуть працювати від змінних батарей, ймовірно, кнопкового типу. При низькому рівні заряду пристрій попередить про необхідність заміни акумулятора. Щоправда, досі під питанням той факт, що ці ярлики можна використовувати для стеження за людьми, причому без їх відома.

Нові iPad, MacBook і Apple TV. В останні роки Apple проводила восени два заходи: у вересні анонсувала iPhone і Apple Watch, а в жовтні нові iPad і MacBook. Експерти вважають, що в 2019 році компанія може вчинити так само. Про ціни поки говорити рано.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.