Корпорація Apple випустила новий iPhone 11 з підтримкою двох SIM-карт.

Про це повідомляє "Хвиля".

Про можливості довгоочікуваного смартфона розповів генеральний директор компанії Apple Тім Кук під час свого виступу в Театрі імені Стіва Джобса в Купертіно.

На подив, компанія розповіла не про всі особливості нового смартфона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Стало відомо, що всі три нових флагмана корпорації Apple мають слот для двох SIM-карт. Але одна SIM-карта вже вбудована в телефон і працює за технологією eSIM. У підсумку її не вийде використовувати на території України. Покупець фактично переплачує за недоступні йому можливості. Втім, на території Китаю ця система буде працювати. Поки невідомо, чи буде спрощена версія, але цінник в 750 доларів все ж таки кусається.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.