Ведучий youtube-каналу JerryRigEverything Зак Нільсон провів краш-тест оновленої версії гнучкого смартфона Samsung Galaxy Fold. Втім, далеко не кожен смартфон витримує випробування блогера, так що гнучкого девайсу буде точно не легко.

Зак Нільсон проводить свої тестування смартфонів за стандартною програмою, так що будь-хто може порівняти результати Samsung Galaxy Fold з іншими смартфонами. Захист екрану показала себе цілком добре.

А ось гнучкий внутрішній екран тестувальник подряпав вже інструментом другого ступеня твердості (гіпс), при цьому подряпини залишалися навіть при впливі нігтем (швидше за все саме тому Samsung закликає не використовувати надмірний тиск на екран). Це величезний мінус, так як смартфон з цінником в 2 тисячі доларів може подряпатися від випадкових дотиків в кишені з ключами.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Наступною проблемою виявився пісок, який без проблем потрапляє всередину згину з-за характерного нещільного змикання центральній частині екрана. До того ж, він дивно скрипить, і на пляж краще з собою цей девайс не брати. Що ж, мінусів у цього гаджета досить багато.

Ще один інцидент стався під час перевірки міцності металевої рамки - випадковий тичок ножем “убив” область у верхній частині AMOLED-матриці, зробивши її білою. Враховуючи, скільки коштує ремонт смартфона, брати його найближчим часом точно не варто.

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч. Тепер же компанія Hennessey збираються побити цей рекорд, випустивши автомобіль, який зможе подолати позначку в 500 км/год. Автомобіль точно зможе перевершити свого конкурента, так як він помітно легше, а значить, зможе набрати швидкість значно швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e. Звичайно, на конкурента Tesla вона точно не тягне, але для міста це відмінний автомобіль, враховуючи його можливості і габарити.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам. Тепер на смартфонах можна прибрати рекламу, яка набридла абсолютно всім. Правда, нова функція можлива лише в MIUI 11 яка буде доступною тільки на нових флагманах або потужних смартфонах компанії.